Se dina priser >>>

Stone Go To IPA, KEY KEG

Stone Brewing Stone Go To IPA, KEY KEG

1x30l
4.7%
49.67kr/l
1490.00kr

Bland Stones kännetecken är att de alltid lyckas få ut det bästa av humlen och gör stark öl där alkoholen är integrerad och smak- bärande men inte överdrivet märkbar (i doft och smak). Därför var det en utmaning för dem att göra en öl med deras känne- tecknande humlekaraktär men med lägre alkoholhalt. En öl mer av vardagskaraktär än deras vanliga bomber, väl medvetna om att de kanske i högre grad kräver ett speciellt tillfälle. Att alkohol är en smakbärare är ett faktum så för att Stone skulle få till den smakladdade produkt alla ”Stoners” förväntar sig av dem har de använt en teknik kallad hopbursting. Den går i korthet ut på att kopiösa mängder humle tillsätts mot slutet av koket, skillnaden mot vanlig- och torrhumling är tidpunkten humlen tillsätts.

Passar till

Rejält kryddade, gärna grillade rätter av ljust kött och fisk, ceviche och ostron. En schysst smakexplosion får du med en bit vällagrad parmesan och till mildare vegetarisk curry. Eller varför inte till- sammans med en La Flor Dominicana Double Claro No. 42 som Stone själva föreslår.

Utseende

Klar gyllene färg

Doft

Mycket humlearomatisk doft med tydligt fruktiga toner av tropisk frukt, ananas, persika och lime med liten maltighet och inslag av kåda.

Smak

Smaken är tydligt humlearomatisk med toner av tropisk frukt och humlearomerna är tydligt uppbackade av liten maltighet och tydlig kvardröjande beska. IBU’s 65/100.

Produktdetaljer

Leverantör
Cask Sweden AB
Varumärke
Stone Brewing
Kategori
IPA
Flaivys artikelnummer
12810
Förpackning
Fat 30l
Antal styck per förpackning
1
GTIN
04260451620233
Alkohol
4.7%
Lager och Leverans info
5 kvar - Omgående leverans

Liknande artiklar