Se dina priser >>>

Ekologisk

Malin i Ratan, handgjord ekotvål Ekotvål test-tvålar ÅF - Gott & Blandat

1x12st
32,20kr/st
386,40kr

Gott & Blandat: En testpåse med 4 olika test-tvålar, vilka du får blir en överraskning.

Handgjord Ekotvål är så mycket mer än bara en tvål. Den ger en len hy, frisk hårbotten, naturligt hår och ett lugnt, miljöklokt hem

Våra tvålar är handgjorda av ekologiskt odlade oljor. Huvudingrediensen i Malin i Ratans handgjorda ekotvålar är KRAV-märkt kallpressad svensk rapsolja, som får förtvålas tillsammans med andra ekologiska vegetabiliska oljor (olivolja, kakaosmör, sheasmör, ricinolja och solrosolja). Vid förtvålning av oljorna bildas glycerin som återfuktar huden.

De fasta tvålarna finns både i doftsatta varianter och med ingen tillsatt doft. Vi använder en mild doftsättning med enbart eteriska oljor från växtriket. Tvålarna med färg har fått sina egenskaper från naturliga färgämnen såsom malda örter eller mineralpigment.


Vi använder inga onödiga tillsatser och inga animaliska ingredienser (undantag ullen runt den tovade tvålen). Äkta tvål är basisk och inga parabener behöver tillsättas. Vi har aktivit valt att inte använda oss av palmolja, en miljökritiserad olja som tyvärr är vanlig i tvål.


Vår handgjorda ekotvål är en mångsidig produkt och fungerar som kroppstvål, ansiktstvål, raktvål, schampo och balsam, vilket minskar mängden onödiga förpackningar. 

Vi har även omtyckta hushållstvålar som ersätter många rengöringsprodukter i hemmet, både till tvätt, städ och disk. De fungerar som en såpa i fast form.

Vill du veta vilken Handgjord Ekotvål som passar bäst för just din Hud och ditt Hår och Hem, kolla in vår tvålguide som finns tryckt på påsen Testtvålar Gott&Blandat.

Produktdetaljer

Leverantör
Malin i Ratan AB
Flaivys artikelnummer
11955
Förpackning
60g
Antal styck per förpackning
12
GTIN
07350128514716
Lager och Leverans info
Direktleverans från Malin i Ratan AB

Liknande artiklar