Se dina priser >>>

2018 Bordeaux Supérieur

Maison Sans Pareil 2018 Bordeaux Supérieur

6x750ml
14%
212.00kr/l
954,00kr

Maison Sans Pareil är Gastrodevs egna négociant varumärke där vi tillsammans med vinproducenter över hela Frankrike gör våra egna viner som vi marknadsför och säljer internationellt. Här ryms allt från charmiga bistroviner till selekterade cuvéer, mineralvatten och även vår egendesignade DuoBox ™. Denna Bordeaux Supérieur är ett samarbete med Bordeauxproducenten Lestonnat där vi tillsammans med vinmakaren har valt ut den blend av druvor som ingår i vinet. Etiketterna till våra Maison Sans Pareil viner är handritade av Blenda Adell von Corswant.

Passar till

Utmärkt till rött kött, gärna med smakrika tillbehör som t.ex. grillad Entrecote, lammstek eller klassiker som Cote du Boeuf med Bearnaise. Smakrikt kött som vilt, viltfågel och anka passar väldigt bra och även lagrade hårda ostar är perfekt till denna Bordeaux.

Utseende

Doft

I doften finner man typiska tonerna av mörka bär såsom svarta vinbär och björnbär med en vaniljdoftande kryddighet från de rostade faten.

Smak

Smaken är medelfyllig till fyllig med generös frukt. Det har en elegant struktur med välbalanserad syra och markerade tanniner.

Produktdetaljer

Kategori
Rött vin
Flaivys artikelnummer
12150
Förpackning
Flaska 750ml
Antal styck per förpackning
6
GTIN
07340175000201
Alkohol
14%
Lager och Leverans info
10+ kvar - Omgående leverans

Liknande artiklar