Se dina priser >>>

BESKOWS SYMFONI - Grace Rosé 0% 750 ml

Beskows BESKOWS SYMFONI - Grace Rosé 0% 750 ml

711,00 kr (9 st)
Flaska 750ml
Leveranstid 3-7 dagar

En dryck som berör utan att berusa! En mousserande alkoholfri frukt- och bärdryck med lägre sötma. Framställd som en hybrid av must och cider.

Självklar som mingeldryck eller aperitif vid betydelsefulla tillfällen!

Dryckens friska karaktär och lätthet med lägre fruktsötma gör den också till en utmärkt följeslagare till måltiden. Drick till lättare rätter av fisk, kött eller helt vegetariska alternativ med syrade, grillade eller färska grönsaker.

Råvaror: Äpple (Pirouette, St Olof, Ingrid Marie), specialcider (äpple, paradisapel), kallpressad rabarber, havtorn, tranbär.

Passar till

Fira det som firas bör! Servera som mingeldryck eller aperitif vid betydelsefulla tillfällen. Dryckens friska karaktär och lätthet med lägre fruktsötma gör den också till en utmärkt följeslagare till måltiden. Drick till lättare rätter av fisk, kött eller helt vegetariska alternativ med syrade, grillade eller färska grönsaker.

Utseende

Klar, ljust rosa / rosé med fin mousse av kolsyra.

Doft

Doften är yppig och bärig, mot en bakgrund av cidertoner. Här finns en häftig komplexitet av havtorn/tranbär, gröna äpplen och citrus.

Smak

Mycket frisk och fruktig smak av Skåne (äpple, havtorn, rabarber) och småländska tranbär. Halvtorr med läskande syra och ett behagligt strukturerat avslut.

Produktdetaljer
Varumärke
Beskows

Liknande artiklar