Se dina priser >>>

Blåbär - Blåbärsjuice på bag-in-box, 3 liter.

RÅ Blåbär - Blåbärsjuice på bag-in-box, 3 liter.

311,88 kr (1 st)
Bag-in-box/Ståpåse 3l
Direktleverans från Dryckesbolaget Gustav Vasa

Vid beställning av 40 eller 60 st levereras ordern till er på ett EXPO ställ, halvpall.

Blanda RÅ och VASA produkter valfritt.

RÅ Blåbär är juice på 100 % blåbär från våra norrländska skogar – inget annat. Bären fryses direkt efter plockning och rensas frysta. Sedan kallpressas de och juicen kyltransporteras till vår fabrik i Norrköping. Där pastöriserar vi juicen och tappar upp den i bag-in-box.

Blåbär är rika på bioaktiva ämnen som fungerar bland annat som antioxidanter. De kallas därför ofta superbär, men de är också ljuvligt goda. RÅ Blåbär är helt utan tillsatt socker eller sötningsmedel.

Bag-in-boxen innehåller tre liter. Juicen pastöriseras innan tappning för att öka hållbarheten. Eftersom den är lufttät håller juicen i minst en månad efter öppnande.

Smaken kan variera efter säsong.

Dosering: Hur mycket du ska dricka beror på många saker, som kroppsvikt, din kost i övrigt och vad du vill uppnå för effekt. Generellt brukar vi rekommendera ungefär 0,5–1 deciliter om dagen.

Bag-in-boxens långa hållbarhet gör att matsvinnet minskar, vilket är bra för miljön. Dessutom är koldioxidutsläppen jämförelsevis låga vid produktion av förpackningen. Den är också lätt och stapelbar vilket ger effektivare transporter och lägre miljöpåverkan.

När bag-in-boxen är tom sorteras ytterkartongen som pappersförpackning och innerpåsen med tappkran som plastförpackning och lämnas för återvinning.

  • Av 100 % norrländska blåbär
  • Fylld med vitaminer och antioxidanter
  • Naturligt god smak
  • Inga konserveringsmedel eller andra tillsatser
  • Osötad
  • Pastöriserad

Produktdetaljer
Varumärke

Liknande artiklar