Se dina priser >>>

NyhetEkologisk
Äppelmust på bag-in-box, 3 liter. Ekologisk.

RÅ Äppelmust på bag-in-box, 3 liter. Ekologisk.

86,88 kr (1 st)
Bag-in-box/Ståpåse 3l
Direktleverans från Dryckesbolaget Gustav Vasa

Vid beställning av 40 eller 60 st levereras ordern till er på ett EXPO ställ, halvpall.

Blanda RÅ och VASA produkter valfritt.

Med sin fina smak, där den fruktiga sötman balanseras med frisk syra, är äpplet en favorit för många. Vår äppelmust är inte riktigt så söt som äppelmust ofta kan vara, utan har en frisk smak som passar lika bra som morgonjuice som fräsch törstsläckare. Vi vill även tipsa om att använda den som naturlig sötning och smakförhöjare tillsammans med någon av våra surare juicer. Mums!

RÅ Äppelmust är juice gjord av 100 % ekologiska äpplen. Inget annat. Äppelmusten pastöriseras innan tappning för att få en lång hållbarhet. Eftersom bag-in-boxen är lufttät är hållbarheten minst en månad efter att den öppnats.

Smaken kan variera efter säsong.

Dosering: Hur mycket du ska dricka beror på många saker, som kroppsvikt, din kost i övrigt och vad du vill uppnå för effekt. Generellt brukar vi rekommendera ungefär 0,5–1 deciliter om dagen.

Bag-in-boxens långa hållbarhet gör att matsvinnet minskar, vilket är bra för miljön. Dessutom är koldioxidutsläppen jämförelsevis låga vid produktion av förpackningen. Den är också lätt och stapelbar vilket ger effektivare transporter och lägre miljöpåverkan.

När bag-in-boxen är tom sorteras ytterkartongen som pappersförpackning och innerpåsen med tappkran som plastförpackning och lämnas för återvinning.

  • Av 100 % ekologiska äpplen
  • Osötad och helt utan tillsatser
  • Passar som frukostjuice, måltidsdryck, i smoothie eller som smakförhöjare tillsammans med någon av våra andra juicer
  • Pastöriserad

Produktdetaljer
Varumärke

Liknande artiklar