Se dina priser >>>

Rebel.lia Negre

Vegalfaro Rebel.lia Negre

6x750ml
14%
118.67kr/l
534.00kr

Vinet är gjort på de lokala druvorna Bobal och Garnacha Tintorera tillsammans med den klassiska spanska druvan Tempranillo. Även om detta är ett av vingårdens enklare viner så har det fått mycket goda betyg i tidningen Decanter och av vinkännaren James Suckling samt fått 90 poäng i Guia Penin, den stora spanska vinguiden. I bergen ovanför Valencia ligger Bodega Vegalfaro i ett urgammalt vinområde på hög höjd i området Utiel-Requena som är en av Spaniens mindre kända appellationer (DO) men som nu börjar bli populära då man alltid producerat viner av hög kvalitet på områdets urgamla unika druvor. Man har aldrig använt några kemiska bekämpningmedel eller konstgödsel och har därför sedan starten alltid producerat hållbara och ekologiska viner.

Passar till

Servera det ca 16-18° C och drick det bara som det är eller tillsammans med klassiska tapasrätter eller vegetariska smakrika och kryddade rätter. Vinet är också ett perfekt buffévin som fungerar till många olika enklare rätter.

Utseende

Djupt körsbärsröd

Doft

Friskt och fruktig, något kryddig doft med fräscha toner av mörka och röda frukter som plommon och körsbär tillsammans med lite toner av örterkryddor.

Smak

Frisk smak av mörka och röda frukter som plommon och körsbär tillsammans med fin kryddighet i en medel-lång balanserad eftersmak med fina tanniner och vaniljtoner från ekfaten

Produktdetaljer

Varumärke
Vegalfaro
Kategori
Rött vin
Flaivys artikelnummer
3633
Förpackning
Flaska 750ml
Antal styck per förpackning
6
Alkohol
14%
Lager och Leverans info
10+ kvar - Omgående leverans

Liknande artiklar