Se dina priser >>>

Ekologisk
Llopart Original 1887

Llopart Llopart Original 1887

549,00 kr (1 st)
12% Flaska 750ml
7 kvar - Omgående leverans

Llopart Original har ett stort aromatiskt djup av mogen vit frukt, honung, med en anmärkningsvärd närvaro av brioche, rostat, smör och nötter. Den har en fin fyllighet med avrundad syra. Extraordinära åldringsnoter från Montònega-druvan av en komplex evolution, men samtidigt bibehåller den en känslig friskhet och en subtil livlighet. Den har en känslig, lång och ihållande eftersmak, med riklig volym.


Vingården Les Flandes placerar oss i ett område som bildas av en amfiteater av vingårdar, förhöjda på vertikala väggar av kalksten som är mer än 12 meter höga. Det ligger i ett område med en höjd av 380 meter, cirka 200 meter högre än dalen eller fördjupningen av Penedès-området och med ett norrläge i skuggat område. Solskenstimmarna är begränsade, med en betydande kontrast mellan dag och natt. Vinrankorna växer långsamt med maximal koncentration av smaker, arom och karaktär. Alla dessa faktorer gynnar en hög mognad i skalen och en mycket fin syra hos druvorna.


Lagring på jästfällningen minst 120 månader

Residual socker::<3,0

Syra: 6,0 g/l

PH: 2,95

Passar till

Serveringstemperatur: 8-10 C i glas med volym

Utseende

Vacker gyllene färg. Fina bubblor som bildar en vacker rosenkrans.

Doft

Stort aromatiskt djup av mogen vit frukt, honung, med en anmärkningsvärd närvaro av brioche, rostat, smör och nötter

Smak

Fin fyllighet med avrundad syra. Extraordinära åldringsnoter från Montonega-druvan av en komplex evolution, men samtidigt bibehåller den en känslig friskhet och en subtil livlighet. Den har en känslig, lång och ihållande eftersmak, med riklig volym.

Produktdetaljer
Varumärke
Llopart

Liknande artiklar