Se dina priser >>>

Antica Destilleria Quaglia Quaglia Bergamotto

1x700ml
35%
309,00kr/st
309,00kr

Italiensk bergamottlikör av högsta kvalitet från Turin.

Storlek: 70 cl

Alkoholhalt: 35%

Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth och likörer.

Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser.

Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom".

Produktdetaljer

Leverantör
QBN Bev DROPSHIP
Kategori
Likör
Flaivys artikelnummer
FWTIA
Förpackning
Flaska 700ml
Antal styck per förpackning
6
GTIN
08011701089296
Alkohol
35%
Lager och Leverans info
Direktleverans från QBN Bev DROPSHIP

Liknande artiklar