Se dina priser >>>

SKNY BTCH Vodka Soda Pride edition Blood orange

24x330ml
4.5%
68,18kr/l
540,00kr

SKNY BTCH Pride Edition Blodapelsin

För att hylla Pridefiranden runt om i landet och Pridemånaden lanserar SKNY BTCH Vodka Soda en Pride Edition HBTQIA+ Blodapelsin.

Blodapelsin har en fruktig smak med inslag av blodapelsin. Serveras vid 6 – 8°C som sällskapsdryck eller till det dukade bordet med rätter av fisk, kyckling, eller till sallader.

SKNY BTCH Vodka Soda är gjord på ren vodka vilket gör den mildare och renare i smaken än många andra liknande öl- och vinbaserade drycker. Den är vegansk, glutenfri, sockerfri, består av naturliga aromer och innehåller endast 27 kcal per 100 ml.

1 krona av varje såld flaska från Pride Edition går till hbtqi-organisationer i Ukraina

Den allmänna inställningen mot hbtqi-personer i landet var redan innan kriget negativ. Även om det i Ukraina finns en diskrimineringslag som inkluderar sexuell läggning och könsidentitet, och det inte finns några lagar som aktivt diskriminerar hbtqi-personer, är situationen för hbtqi-personer i landet svår. Rättsväsendet utreder sällan hatbrott. Savings Mat & Dryck AB skänker därför 1 krona för varje såld flaska till förmån för hbtqi-personer och hbtqi-organisationer i Ukraina.


Produktdetaljer

Kategori
Seltzer
Flaivys artikelnummer
MU85Q
Förpackning
Flaska 330ml
Antal styck per förpackning
24
GTIN
07350117990071
Alkohol
4.5%
Lager och Leverans info
Direktleverans från Scandinavian Brands & Healthcare AB

Liknande artiklar