Crema con ´Aceto Balsamico di modena IGP´EKO DEMETER (Guerzoni - 150 ml)

Acetaia Guerzoni Srl

Ättika, vinäger mm

Ekologisk

Ingredienser från våra små biodynamiska produktioner av högsta kvalitet förtjockas med tillsats av ekologisk stärkelse, vilket ger liv åt en sötsur gräddfil som är utformad för att garnera från fisk till glass, från ostar till säsongens frukt. Den första färdiga krämen baserad på ekologisk och biodynamisk balsamvinäger från Modena IGP.


Den första färdiga krämen baserad på ekologisk och biodynamisk balsamvinäger från Modena igp

Erhållen från mötet med en utmärkt kokt must, producerad med den traditionella metoden med direkt eld och öppen himmel, med en lika utmärkt balsamvinäger med hög densitet från Modena, sticker den ut framför de andra krämerna för sina organoleptiska egenskaper.

Den är också unik eftersom den inte innehåller några konserveringsmedel eller färgämnen, och förtjockningsmedlet är en biologisk stärkelse som gör den krämig utan några intoleransproblem.

Den sötsura smaken, den höga densiteten och konsistensen gör att vem som helst kan prova på komplexa garnishes.gh densitet och konsistens gör att vem som helst kan prova på komplexa garneringar samtidigt som de förstärker smaken av fisk, kött, ost, men passar också glass och säsongens frukt.


Produktdetaljer

Leverantör
Fiordilatte
Artikelnummer
10838
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
6
Förpackning
Flaska 150l
Lager och Leverans info
Tillfälligt slut
Ursprung
Europa > Italien > Emilia-romagna